Relax - nothing is under control

6 juni 2014

Hur krampaktigt försöker vi inte att planera, fixa, fundera, styra upp. Kontrollera vår tillvaro för att känna oss lite mer trygga och säkra i livet. Men det är en omöjlig uppgift. Hur mycket vi än planerar och kontrollerar så vänds allt plötsligt upp och ner och vi står där förvånade och frustrerade - ”såhär skulle det ju inte gå”.

Har vi istället inställningen att släppa taget, att låta saker bli som de blir, och förväntar oss att det sällan blir som vi tänkt så får vi lite mer flow i livet. Vi njuter när livet känns bra, men vet att det inte varar för evigt. Och vi accepterar dagar när allt går emot, för de dagarna går också över. Och framför allt så slutar vi kämpa emot sådant som vi faktiskt inte kan rå över. 

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln