En musikstudent inspirerad av compassion

3 november 2014

Hittade idag ett examensarbete från Musikhögskolan där författaren skrivit:

”Jag hittar Compassion fokuserad terapi och fascineras och inspireras av läsningen. Jag känner igen mig i mycket av vad som beskrivs och inser till viss del att livet kanske inte behöver vara så hårt och motigt som jag länge
tänkt, att armbåga sig fram till framgång och att bli ”bäst” är metoder jag aldrig anammat, men i och med den här boken inser jag att det eftersträvansvärda vore kanske att försöka förändra det här klimatet och med dessa insikter tar jag ett första steg tillbaks till min kreativa lust.”


 Läs hela arbetet här

 Något av det finaste som finns tycker jag är när något man gör leder vidare till en idé hos någon annan. Som gör något nytt av det. Och så fortsätter det att spridas. Sådant gör mig lycklig.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln