Lyssna på den där intuitiva känslan

Någon ger dig ett tips, kommer med ett förslag och en del av dig tänker "Jaa det kanske är bra att göra så". Men något inom dig säger att det är fel, det känns liksom inte som du. Men du kör på i tron om att det nog är sådär man ska göra.

Tiden går och du blir mer och mer osäker på vad du vill och livet börjar kännas lite trist och tomt.

Men så en dag gör du tvärt om. Du lyssnar på den där rösten som säger "Nä så där vill jag inte alls göra" trots att den går emot alla tips och råd och normer om hur man "borde" göra.

Och plötligt får du en energi. Plötsligt känner du att du lever. För den där känslan är inte bara en känsla - den innehåller en intuition som skapats av en lång rad erfarenheter du varit med om. Och den säger något om dina behov och dina värderingar.

Du kanske inte alltid blir mest omtyckt eller mest framgångsrik. Du kanske gör "fel" och "misslyckas", men du känner i alla fall att du lever och du gör något unikt. Vi behöver människor som vågar följa det de innerst inne tror på - det som stämmer med ens värderingar.

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln