CFT-konferensen i Birmingham

16-18 oktober 2017

Årets internationella CFT-konferens hölls i veckan i Birmingham. Workshopen i acting methods för att utveckla sitt medkännande själv gav många nya idéer runt hur man kan jobba med kroppen. Men den föreläsning som stod ut var Eleanor Longdens berättelse om hur de utvecklat arbetet med compassion för människor som hör röster. Jag jobbar själv inte med psykosproblematik, men Longdens beskrivning som tog sin början i egna erfarenheter, över till kliniska erfarenheter och forskning och sedan till det allmänmänskliga berörde mig mycket. Under alla symptom och "unika" problem människor upplever finns i slutändan ändå samma sårbarhet och sökande efter att höra till. 

Alla föreläsningar kommer snart finnas på compassionatemind.co.uk under medlem. 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln