Min nya bok: Utan press - om medkänsla, prestation och stress

Idag släpps min bok ”Utan press - om medkänsla, prestation och stress”. Den tittar närmare på varför vi människor hamnar i problematiska prestationsbeteenden och hur det går att prestera och leva på ett annorlunda vis. 

Boken utgår från Compassionfokuserad terapi. Jag hoppas den ska vara intressant och hjälpsam dels för personer som känner igen sig i bokens beskrivningar av prestationshets, dels för den som anser att det är ett gemensamt samhällsproblem att en av de vanligaste orsakerna till sjukskrivning idag är stress. Vi har ihjäl oss själva helt i onödan.

Boken kan även vara intressant för terapeuter som jobbar med eller är nyfikna på CFT då den innehåller teori och interventioner från metoden.

 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln