Onlinekurs i självmedkänsla -
Compassion Mind Training

 


För privatpersoner
med leg. psykolog Sofia Viotti


 


Nyhet
Som ett komplement till kursen kan du ta några coachande samtal med mig. Läs mer längre ner på sidan.


info om kursen

Grupprabatt: Om ni är 3 eller fler som vill göra kursen samtidigt så hör av er så får ni rabatt. Maila mig då på: info@compassionfocus.se

Om du redan gått kursen och vill få den förlängd ett halvår så maila mig för rabattkod så behöver du bara betala halva priset.


Kommentarer på kursen

Vad har varit bra?


Små videos, korta men innehållsrika. Lätt att ta till sig av. Övningarna - ovärderliga. Fantastisk kurs!!!

Bra teori, bra exempel, givande innehåll, sympatisk känsla i filmerna. Tillgängligt, ej krävande.

Allt. Mycket pedagogiskt, lättbegripligt, logiskt. Och spännande och intressant!

Bra med korta faktafilmer. Övningarna. Sofias fina sätt och medkännande bemötande

Ljudfilerna har varit det bästa på kursen! De har gett mig stommen till innehållet och gett mig möjligheten att träna (med mycket hög kvalitet) på egen hand. Särskilt viktigt eftersom CMT var helt nytt för mig.

Det var bra med de korta videosnuttarna som förklarat teorin på ett pedagogiskt sätt. Bra att de varit korta och koncisa! Bra handledning genom hela kursen!Info om kursen


De senaste åren har en ny typ av träning för hjärnan uppmärksammats i Sverige, Compassion Mind Training. Med hjälp av denna metod kan vi träna oss i ett medkännande förhållningssätt mot oss själva och på det sättet minska stress och öka välmående. Genom visualiseringsövningar och konkreta förändringar i vardagen så tränar du din hjärna i trygghet och lugn. 

För vem
Metoden passar dig som är självkritisk, upplever mycket stress, oroar dig och/eller har höga krav på dig själv. Samt dig som allmänt vill jobba med mental träning för att öka din hälsa. 

Du kommer lära dig
Hur vår hjärna fungerar och skapar problem för oss
Vad medkänsla/compassion är, hur vi kan träna det, vad som kan blockera
Självmedkänsla, medkänsla till och från andra
Praktiska övningar 
Hur du får in medkänsla i din vardag

Du kommer utveckla färdigheter inom
Mindfulness – träning i medvetenhet och uppmärksamhet
Lugn och trygghet – utveckla en lugnande andningsrytm och använda kroppen för att komma i kontakt med lugn och trygghet
Medkänsla – att kunna ta hand om och hjälpa sig själv vid svårigheter och utmaningar

Praktisk info
Kursen är en onlinekurs. Den går att göra som ett 8-veckorsprogram eller i egen takt. Du har tillgång till den i 6 månader. Därefter kan du förlänga ett halvår för halva priset genom att få en rabattkod från mig.
Den går även att göra i kombination med en CFT-terapi. Kursen består till mesta dels av korta videoklipp tillsammans med praktiska övningar.

Pris
995 kr (privatperson inkl moms, företag exkl moms)

Kursledare
Kursen hålls av Sofia Viotti, leg.psykolog och författare till boken Compassionfokuserad terapi och Utan press: Om medkänsla, prestation och stress. Sofia är utbildad av leg.psykolog och professor Paul Gilbert som har skapat CFT. 
Sofia har under flera år arbetat med CFT i klientarbete och skapat och hållit grupper i Compassion Mind Training. Hon har de senaste åren föreläst och hållit kurser om CFT runt om i Sverige, samt gjort en studie vid KI på ett 8-veckorsprogram. Hon handleder i CFT på Karolinska Institutet.

 

Coachande samtal

Under hösten 2019 erbjuder jag coachande samtal för dig som går kursen men vill ha lite extra hjälp/stöd. Du kan komma vid ett enskilt tillfälle eller max 4 ggr. Detta är alltså ingen terapi utan stöd och vägledning i egen praktik. Även online.

Pris: 60 min 1300 kr. Paketpris: 4 ggr 4800 kr.